Добредојдовте

Сокол е бренд познат во своето работење во дигиталната технологија, изработка и продажба на софтвер, креирање на веб страни, маркетинг планирање и медиуми

Супер брза изработка на веб страни

Ви треба веб сајт за 48 до 72 часа? Брендот Сокол нуди специјални услови за веб дизајн по најдобри цени. Вие само одбирате домејн, ние веднаш почнуваме со изработка.

Технолошки центар за иновации

Веб дизајн

Веб дизајн и креирање на професионални веб страни.

Маркетинг услуги

Дигитално рекламирање на познати веб портали, социјалните мрежи, медија планирање и изработка на рекламни банери

120

Изработени веб страници

43

Изработени рекламни материјали

800+

Медија закупи на наши медиуми

50+

Задоволни клиенти