Понуда

Брзооо… за само 48 часа изработка на веб страница од страна на професионален тим кој работи непрекинато само за Вас. Одржувањето и ажурирањето…. вклучено во цената.

Superweb пакети по мерка на секого

Новите Superweb пакети се создадени по мерка на корисниците од различен тип. Superweb ви нуди веб страница одржувана од СОКОЛ. Вие треба само да ги побарате нашите служби за промена на содржините на веб страницата и тие веднаш ќе интервенираат соодветно на избраниот Superweb или Superweb plus пакет.

Со новите Superweb тарифни пакети ви нудиме огромен број на услуги по досега најниска цена на пазарот низ цела Европа. Ние го дизајнираме вашиот веб сајт, ние го обновуваме и приспособуваме кон Вашите потреби се со цел да им се зближите на Вашите клиенти, целиот период додека сте наши корисници.

Зарем тоа не е доволна причина да прескокнете едно кафе дневно и да поседувате високо-квалитетно и професионално дизајниран веб сајт. Бидете препознатливи во светот, затоа што приближувањето до останатите бара да се оди чекор понапред од конкуренцијата.

Со сите Superweb паети добивате:

•    Хостинг според потребите
•    Гратис домејн пример www.ime.mk  или www.ime.com/net/org/info
•    E-mail адреси по ваше барање

Superweb Start Веб сајт на македонски јазик – Презентирање на 4 страници во мени: Категорија за вести, страница за понуда на фирмата, страница за историјат на фирмата, контакт форма.

 • цена: 18.999 денари
 • рок на изработка: 48 часа (во работни денови)

 

Superweb Easy Веб сајт на македонски и англиски јазик – Презентирање на  4 страници во мени: Категорија за вести, страница за понуда на фирмата, страница за историјат на фирмата, контакт форма.

 • цена: 34.999 денари
 • рок на изработка: 48 часа (во работни денови)

 

Superweb Easy Веб сајт на македонски и англиски јазик – Презентирање на  4 страници во мени: Категорија за вести, страница за понуда на фирмата, страница за историјат на фирмата, контакт форма + мапа.

 • цена: 39.999 денари
 • рок на изработка: 48 часа (во работни денови)

 

Superweb Gold Веб сајт на македонски и англиски јазик – страници за презентирање на вашата компанија и презентирање на вашата палета на производи (до 20 производи), посебна мени-страница за галерија, посебна страници во менито за вести, историјат, контакт и мапа.

 • цена: 69.999 денари
 • рок на изработка: 48 часа (во работни денови)

 

Superweb Custom Веб страници со многу можности, предности, дополнителни сервиси, по избор.

 • цена: по договор
 • рок на изработка: 48 часа (во работни денови) или по договор

 

Дополнителни услуги:

 • Оддржување (до 4 додавања на артикли во категоријата вести или 4 промени во внатрешните страници во менито) – 6.000 денари/месечно.
 • Дополнителна страница (галерија, категорија за вести или друго) – 6.000 денари
 • Изработка на лого – 12.000 денари

Нарачај преку kontakt@sokol.mk